Sepet

120 W Kumandalı Solar Sokak Lambası

120 W Kumandalı Solar Sokak Lambası
120 w kumandalı solar sokak lambası
  • Model: f3281ayt-256
Görüntülenme: 72
Stokta Kalan Son: 11 Ürün !
1.164,00 TL
Vergiler Hariç: 970,00 TL

En Geç 05-07-2024 Cuma günü kargoda

Forlife 120W Solar Sokak Armatürü Beyaz Işık * * çalışması için ihtiyaç duyduğu enerjiyi günışığından elde eder ve depolar * Hava karardığında ise otomatik olarak devreye girerek depoladığı enerji ile ışığın yayılmasını sağlar. * dış mekan kullanımına uygun şekilde tasarlanmıştır. * IP67 koruma sınıfına dahil olup, toza ve suya karşı yüksek korumalı yapıdadır. * Kontrol kumandası ile açma kapama işlemleri ve dim edebilme özelliği kolaylıkla kontrol edilebilmektedir. * yaz aylarında 6-12 saat aralığında ve kış aylarında 3-8 saate kadar da çalışma süresine sahiptir. * Işık rengi : Beyaz  * Lümen : 1920 * Koruma sınıfı : IP67 * 3600 mAh * Kasa rengi : Siyah

 

  • 1. kademe: ışık insan algıladığında parlak yanar ve algılama olmadığında kısılmaktadır.
  • 2. kademe: ışık insan algıladığında kısık yanar ve algılama olmadığında söner.
  • 3.kademe: ışık insan algıladığında standart olarak yanar ve algılama olmadığında söner.

Önemli Not

  • Solar aydınlatma ürünlerini kullanmadan önce mutlaka şarj etmeniz gerekmektedir. Güneş enerjisi ile şarj edilerek çalıştırılmalıdır.
  • Ayrıca solar aydınlatma ürünleri 4 mevsim kullanımına uygundur. Kullanılmadığı durumlarda mutlaka belli zaman aralıklarında kontrolleri yapılıp çalıştırılmalıdır. Aksi takdirde içerisinde bulunan akünün gücü bitmektedir. Düzenli kontrol ve takipler gerçekleştirildiğinde uzun ömürlü kullanım imkanı sunmaktadır.


Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Yorum Yap